Σνίτσελ ρολά με πέστο, πληγούρι και σάλτσα τυριού

adamandia32
adamandia32 @cook_8477824

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγούλα, για διαφορετικά σνίτσελ !!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 άτομα
  1. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
  2. 6 σνίτσελ
  3. 3 φέτες τυρί του τόστ κομμένα στη μέση
  4. 1 μπαλίτσα μοτσαρέλα κομμένη σε 6 κομμάτια
  5. 6 κουταλάκια γλυκού σάλτσα πέστο βασιλικού
  6. 12 λουκανικάκια Φρανκφούρτης κομμένα στη μέση
  7. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
  8. 1/2 φλυτζάνι γάλα
  9. 1 ποτήρι αλεύρι
  10. 1 ποτήρι σιμιγδάλι
  11. ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ
  12. Λίγο ελαιόλαδο
  13. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΩΝ
  14. 100 gr γάλα φρέσκο
  15. 100 gr φέτα
  16. 100 gr κίτρινα τυριά (ο,τι έχουμε σπίτι)
  17. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για τη γέμιση, αλοίφουμε το κάθε σνίτσελ εσωτερικά με μια κουταλιά πέστο, μετα βαζουμε μια απο τις κομμένες φέτες κίτρινου τυριού, απο πάνω 4 κομματάκια λουκάνικακια και τέλος ενα κομμάτι απο την κομμένη μοτσαρέλα.

  2. 2

    Τυλίγουμε το σνίτσελ ρολλάκι και κλείνουμε με οδοντογλυφίδες, γύρω γύρω και στα πλαινά κι έτσι δεν φευγεί τιποτα στο ψήσιμο.

  3. 3

    Για το πανάρισμα, χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι

  4. 4

    Σε ένα πιατο βάζουμε το σιμιγδάλι και σε ένα άλλο το αλεύρι.

  5. 5

    Βουτάμε τα σνίτσελ στο αλεύρι,στο αυγό και τέλος στο σιμιγδάλι.

  6. 6

    Βάζουμε λίγο λαδάκι σε ενα τηγάνι και βάζουμε τα σνίτσελ μέχρι να κάνουν μια κρούστα γύρω γύρω.

  7. 7

    Τα βάζουμε σε ενα ταψί, ρίχνουμε πάλι λιγάκι ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180 βάθμους για 40 λεπτά περίπου.

  8. 8

    Για τη σάλτσα τυριών, τρίβουμε τα τυριά και τα βάζουμε ολα μαζί σε ένα κατσαρολάκι, ανακατέβουμε με σύρμα να μην κολλήσει, χαμηλώνουμε την φωτια και αφήνουμε να βράζει για 7 λεπτακια περίπου. Σβήνουμε και ώσπου να σερβίρουμε θα δέσει κι αλλο.

  9. 9

    Το πληγούρι το βράζουμε όπως το ρύζι για πιλάφι 1 πρός 3 και αφού το βράσουμε, το βάζουμε στο ταψί απο τα σνίτσελ και παίρνει απίθανη γεύση απο το λαδάκι τους!

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

Fenia8603
Fenia8603 @cook_8484098
δεν το έχω φτιάξει λόγο νηστείας.. από εμφάνιση ομως σκίζει... θα επιστρεψω με πηρουνάκια μόλις το φτιάξω..

Από

adamandia32
adamandia32 @cook_8477824
στις