Σνίτσελ το κολασμένο
Υπέροχη γεύση...αλλά αρκετές θερμίδες....Κάπου κάπου νομίζω επιτρέπεται...
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδεύεται τέλεια με πατάτες τηγανιτές ή ρυζάκι..
Υλικά
-
5 Σνίτσελ (καλύτερα χοιρινά)
-
2 κρέμες γάλακτος (μεσαίες)
-
σόγια σως (μισό ποτηράκι του κρασιού)
-
4 καρότα
-
1 ποτηράκι κρασί λευκό
-
αλάτι,πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα βάζω λαδάκι και σωτάρω τα κομμάτια του σνίτσελ αφού πρώτα τα έχω αλατοπιπερώσει.
-
2
Όταν πάρουν χρυσό χρώμα τα βγάζω και περνάω λίγο από το λάδι τα καρότα αφου τα έχω κόψει σε ροδέλες.
-
3
Έπειτα από δυο λεπτά ρίχνω μέσα τα σνίτσελ και τα μανιτάρια και το κρασι και την σόγια σως.
-
4
Προσθέτω νερό τόσο ώστε να τα καλύψει ίσα ίσα.
-
5
Αφήνω να βράσουν με κλειστό καπάκι μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα περίπου μισή ώρα.
-
6
Πριν τα σβήσω ρίχνω την κρέμα γάλακτος και αφήνω πέντε ακόμα λεπτά για να δέσει η σάλτσα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια