Σνιτσελάκια αλά κρεμ
Μπουκιές σνίτσελ χοιρινό με μανιτάρια, μπέικον και κρέμα γάλακτος.
Υλικά
-
500 γρ. χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες
-
αλεύρι, γάλα, φρυγανιά για το πανάρισμα
-
αλάτι, πιπέρι
-
200 ml. κρέμα γάλακτος
-
200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
-
5 φέτες μπέικον
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένετε τις μπουκίτσες, τις άλατοπιπερώνετε και τις περνάτε διαδοχικά από το αλεύρι, το γάλα και τη φρυγανιά.
-
2
Σε κατσαρόλα με μπόλικο λάδι βάζετε τα σνιτσελάκια μέχρι να τηγανιστούν καλά.
-
3
Στο μεταξύ κόβετε το μπείκον σε κομματάκια.
-
4
Όταν γίνουν τα σνιτσελάκια τα στραγγίζετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί.
-
5
Σε τηγάνι μεγάλο τσιγαρίζετε τα μανιτάρια και το μπέικον.
-
6
Ρίχνετε το κρέας και την κρέμα γάλακτος.
-
7
Αλατοπιπερώνετε.
-
8
Βράζετε μέχρι να δέσει η κρέμα γάλακτος.
-
9
Ιδανικά σερβίρετε με πατάτες τηγανητές.
Σχόλια (13)