κύρια φωτογραφία συνταγής Soft Lemon Cookies
sugarchef
sugarchef @cook_8497183
,ellada

Λιώωωωωωνουν στο στόμα...

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην τα φοβηθείτε ότι ειναι αψητα. Μένουν λεύκα και για σιγουριά στα 8 λεπτά βάλτε ένα ξυλακι στο κέντρο ενός μπισκοτου και θα καταλαβετε. Τελεια για παιδάκια!Η συνταγη είναι από αμερικανικό σαιτ που διαφημιζει ζάχαρη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
32 μπισκοτα
  1. 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  2. 3/4 φλ. ζάχαρη
  3. 1/2 κγ μπεικιν παουντερ
  4. 1/4 κγ αλάτι
  5. οπωσδήποτε ξύσμα από ένα μεγάλο λεμόνι
  6. 2 φλ. άχνη ζαχαρη
  7. 3 κσ. χυμό λεμόνι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη να αφρατεψει.

  2. 2

    Ρίχνουμε το αυγό, το ξύσμα και έπειτα σιγά σιγά το αλεύρι με το μπεικιν παουντερ και το αλάτι.

  3. 3

    Έτοιμο λοιπόν το μείγμα. Μη σας φανεί παράξενο, είναι μια ζύμη που κολλάει.

  4. 4

    Παίρνουμε με ένα κουταλακι μπαλιτσα και την ακουμπάμε στο αντικολλητικό χαρτι. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Κουταλιτσα-κουταλιτσα χωρίς μεγάλες αποστασεις.

  5. 5

    Ψηνουμε σε προθερμασμενο φούρνο 180° για 8-10 λεπτά. Προσοχήδεν ροδιζουν αλλά είναι ψημενα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (21)

greg97
greg97 @greg97
Απλά, γρήγορα & πεντανόστιμα!!!!
Πρόσθεσα ένα φακελάκι σταγόνες λευκής σοκολάτας και η γεύση τους απογειώθηκε!!!

Από

sugarchef
sugarchef @cook_8497183
στις
,ellada