Soft Lemon Cookies
Λιώωωωωωνουν στο στόμα...
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην τα φοβηθείτε ότι ειναι αψητα. Μένουν λεύκα και για σιγουριά στα 8 λεπτά βάλτε ένα ξυλακι στο κέντρο ενός μπισκοτου και θα καταλαβετε. Τελεια για παιδάκια!Η συνταγη είναι από αμερικανικό σαιτ που διαφημιζει ζάχαρη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη να αφρατεψει.
-
2
Ρίχνουμε το αυγό, το ξύσμα και έπειτα σιγά σιγά το αλεύρι με το μπεικιν παουντερ και το αλάτι.
-
3
Έτοιμο λοιπόν το μείγμα. Μη σας φανεί παράξενο, είναι μια ζύμη που κολλάει.
-
4
Παίρνουμε με ένα κουταλακι μπαλιτσα και την ακουμπάμε στο αντικολλητικό χαρτι. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Κουταλιτσα-κουταλιτσα χωρίς μεγάλες αποστασεις.
-
5
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φούρνο 180° για 8-10 λεπτά. Προσοχήδεν ροδιζουν αλλά είναι ψημενα.
Σχόλια (21)
Πρόσθεσα ένα φακελάκι σταγόνες λευκής σοκολάτας και η γεύση τους απογειώθηκε!!!