κύρια φωτογραφία συνταγής Σοκολάτα cheececake

Σοκολάτα cheececake

14 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
gianthom
gianthom @cook_8475541
,Ελλαδα

Ένα cheesecake φούρνου με σοκολάτα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 225 γρ. μπισκότα Digestive
  2. 3 κουτ. σούπας κακάο
  3. 2 κουτ σούπας μαύρη ζάχαρη
  4. 90 γρ. βούτυρο λιωμένο
  5. ΓΕΜΙΣΗ
  6. 750 γρ. μαλακό τυρί
  7. 200 γρ. ζάχαρη
  8. 150 γρ. κουβερτούρα λιωμένη με 50μλ νερό
  9. 2 κουτ. γλυκού βανίλια

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε στο πολυμιξερ τα μπισκότα μαζί με το κακάο και την ζάχαρη.

  2. 2

    Ρίχνετε από πάνω το βούτυρο και το ανακατεύετε με ένα πιρούνι. Το μεταφέρετε στην φόρμα την οποία και έχετε βουτυρώσει ελαφρά μόνο τα τοιχώματα. Το απλώνετε ομοιόμορφα.

  3. 3

    Το ψήνετε στους 180°C για περίπου 10’.

  4. 4

    Το βγάζετε και το αφήνετε να κρυώσει.

  5. 5

    Χτυπάτε το τυρί καλά προσθέτοντας σταδιακά την ζάχαρη.

  6. 6

    Στη συνέχεια ρίχνετε ένα ένα τα αυγά συνεχίζοντας να χτυπάτε.

  7. 7

    Μεταφέρετε το μισό μίγμα σε ένα μπολ και προσθέτετε την λιωμένη σοκολάτα Στο άλλο μισό μίγμα προσθέτετε ένα κουταλάκι βανίλια.

  8. 8

    Ρίχνετε εναλλάξ τα μίγματα στην φόρμα και το ψήνετε στους 160°C για περίπου μια ώρα και 10΄. Όταν το ψήνετε βάζετε μαζί στο φούρνο ένα ταψί με νερό στο πάτο του.

  9. 9

    Όταν το βγάζετε το αφήνετε να κρυώσει στην φόρμα του πριν το βάζετε στο ψυγείο. Πριν το σερβίρετε το αφήνετε για περίπου μια ώρα έξω από το ψυγείο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

gianthom
gianthom @cook_8475541
στις
,Ελλαδα