Σοκολατάκια fererro rocher
Λίγα μυστικά ακόμα
Πιστέψτε με θα την λατρέψετε αυτήν την συνταγή είναι σαν να τρώτε κανονικά fererro!
Υλικά
-
3 φλυτζάνια θρυμματισμένα πουράκια (γύρω στα 200 γραμμάρια)
-
3 φλυτζάνια ψιλοκομμένα φουντούκια(200 γραμμάρια περίπου)
-
280 γραμμάρια πραλίνα φουντουκιού
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μεγάλο κύπελλο ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα πουράκια μαζί με τα φουντούκια και την πραλίνα φουντουκιού μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
-
2
Στη συνέχεια βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά και μετά πλάθεται σε μπαλίτσες μεγέθους ενός "κεφτέ".
-
3
Μόλις ολοκληρώσετε με όλα τα σοκολατάκια βάζετε πάλι στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν και σκληρύνουν. Έπειτα σερβίρετε.
Σχόλια (6)