sweeney
sweeney @cook_8450967
,Ελλάδα

Μια απλή και γρήγορη συνταγή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ετοιμασία 25'.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50-60 κομμάτια
  1. 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα ΝΟΥΝΟΥ (397 γρ.)
  2. 1.5 κιλό σοκολάτα κουβερτούρα
  3. 50 γρ. λικέρ Grand Marnier
  4. καρύδια καθαρισμένα για το γαρνίρισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρι.

  2. 2

    Την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει.

  3. 3

    Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το λικέρ ανακατεύοντας.

  4. 4

    Με ένα κορνέ, σχηματίζουμε τα σοκολατάκια πάνω σε λαδόκολλα.

  5. 5

    Τα γαρνίρουμε με μισά καρύδια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (10)

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα