Σοκολατάκια Grand Marnier
Μια απλή και γρήγορη συνταγή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ετοιμασία 25'.
Υλικά
-
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα ΝΟΥΝΟΥ (397 γρ.)
-
1.5 κιλό σοκολάτα κουβερτούρα
-
50 γρ. λικέρ Grand Marnier
-
καρύδια καθαρισμένα για το γαρνίρισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρι.
-
2
Την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
-
3
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το λικέρ ανακατεύοντας.
-
4
Με ένα κορνέ, σχηματίζουμε τα σοκολατάκια πάνω σε λαδόκολλα.
-
5
Τα γαρνίρουμε με μισά καρύδια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (10)