Σοκολατάκια καρύδας
Υπέροχα σοκολατάκια. Εύκολα, ευχάριστα γλυκά στην γεύση, ισορροπεί τέλεια το ζαχαρούχο με την πικρή σοκολάτα.Ελπίζω να σας αρέσουν.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μην ξεχάσετα τη λαδόκολλα ή το αλουμινόχαρτο. Αν ακουμπήσουν στην πιατέλα χωρίς χαρτί απο κάτω δεν προκειται να ξεκολλήσουν. Καθώς θα τα πλάθετε και θα τα βουτάτε στην ζεστή σοκολάτα, δοκιμάστε, είναι σκέτη τρέλα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε την καρύδα με τα δύο κουτιά ζαχαρούχο και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο.
-
2
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπαίν - μαρί.
-
3
Βγάζουμε το μείγμα απο το ψυγείο και αρχίζουμε να πλάθουμε μπαλάκια.
-
4
Βουτάμε τα μπαλάκια καρύδας στην λιωμένη σοκολάτα, να καλυφτούν ολόγυρα.
-
5
Τα τοποθετούμε σε πιατέλα που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο να παγώσουν καλά.
Σχόλια (39)