κύρια φωτογραφία συνταγής Σοκολατάκια με αμύγδαλα και μπισκότα

Σοκολατάκια με αμύγδαλα και μπισκότα

Μαγειρεύτηκε 1 φορά
paulellina
paulellina @Elliapost66
,ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από αρκετές δοκιμές για σπιτικά σοκολατάκια κατέληξα σε αυτήν τη συνταγή γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή δεν έχει μυστικά γιατί είναι πάρα πολύ εύκολη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
  1. 200 γραμ. κουβερτούρα
  2. 300 γραμ. αμύγδαλα
  3. 15 μπισκότα μιράντα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ταψάκι και τα ψήνουμε για 5 με 10 λεπτά στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.

  2. 2

    Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπαιν μαρι ή στον φούρνο μικροκυμάτων.

  3. 3

    Τρίβουμε με τα χέρια τα μπισκότα.

  4. 4

    Ανακατεύουμε καλά τις σοκολάτες και ρίχνουμε τα αμύγδαλα και μετά τα τριμμένα μπισκότα.

  5. 5

    Με κουτάλι παίρνουμε μείγμα και το βάζουμε σε λαδόκολλα δημιουργώντας μικρά σοκολατάκια.

  6. 6

    Αφήνουμε να κρυώσουν για 2 ώρες περίπου και μετά τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (12)

ΣΒΟΗΡΑΚΟΣ
ΣΒΟΗΡΑΚΟΣ @cook_8479439
ειναι τελεια..πολυ μαλακα και τραγανα συγχρονως...θα τα ξανα κανω σιγουρα γιατι ειναι πολυ πολυ ευκολα..μπραβο paulellina...

Από

paulellina
paulellina @Elliapost66
στις
,ΕΛΛΑΔΑ