Σοκολατάκια με αμύγδαλα και μπισκότα
Μετά από αρκετές δοκιμές για σπιτικά σοκολατάκια κατέληξα σε αυτήν τη συνταγή γιατί πιστεύω ότι είναι η καλύτερη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή δεν έχει μυστικά γιατί είναι πάρα πολύ εύκολη.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα αμύγδαλα σε ταψάκι και τα ψήνουμε για 5 με 10 λεπτά στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
-
2
Λιώνουμε τις σοκολάτες σε μπαιν μαρι ή στον φούρνο μικροκυμάτων.
-
3
Τρίβουμε με τα χέρια τα μπισκότα.
-
4
Ανακατεύουμε καλά τις σοκολάτες και ρίχνουμε τα αμύγδαλα και μετά τα τριμμένα μπισκότα.
-
5
Με κουτάλι παίρνουμε μείγμα και το βάζουμε σε λαδόκολλα δημιουργώντας μικρά σοκολατάκια.
-
6
Αφήνουμε να κρυώσουν για 2 ώρες περίπου και μετά τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο.
Σχόλια (12)