freesia
freesia @cook_8498144

Τα πιο εύκολα, γρήγορα και νόστιμα σοκολατάκια που δοκιμάσατε ποτέ...

Λίγα μυστικά ακόμα

H μαρμελάδα φράουλα μπορεί να αντικατασταθεί με όποια άλλη γεύση σας αρέσει και σας ταιριάζει με τη σοκολάτα.Αν έχετε χρόνο αφήστε τα σοκολατάκια για 1 ώρα σε δροσερό μέρος πριν τα βάλετε στο ψυγείο για να στεγνώσει η σοκολάτα. Θα φαίνονται πιο γυαλιστερά εξωτερικά.Η συνταγή είναι ιδανική και για cake pops.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
27-28 σοκολατάκια
  1. χρωματιστή τρούφα για το στόλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τρίβουμε το κέικ στο μούλτι μέχρι να γίνει σκόνη

  2. 2

    Το βάζουμε σε ένα μπόλ, προσθέτουμε τη μαρμελάδα και ανακατέβουμε καλά μέχρι να "βραχούν" όλη η ποσότητα του κέικ και να δημιουργηθεί μια ζύμη.

  3. 3

    Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να σφίξουν για 30' λεπτά.

  4. 4

    Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί.

  5. 5

    Βουτάμε τα μπαλάκια στη σοκολάτα με τη βοήθεια ενός πιρουνιού (χωρίς να τα τσιμπάμε για να μη χαλάσει το σχήμα)και τα τοποθετούμε πάνω σε πιατελίτσα με λαδόκολλα.

  6. 6

    Πασπαλίζουμε με χρωματιστή τρούφα.

  7. 7

    Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

elena2323
elena2323 @cook_8505869
φαίνονται καταπληκτικα.μπήκε είδε στις συνταγές μου.μόλις τα φτιάξω θα επανέλθω για βαθμολογία.

Από

freesia
freesia @cook_8498144
στις