κύρια φωτογραφία συνταγής Σοκολατένια cookies νηστίσιμα
v.polina
v.polina @cook_8464866

Νηστίσιμα cookies που φτιάχνονται πολύ εύκολα, γρήγορα και με υλικά που υπάρχουν πάντα στο σπίτι!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ο χρόνος ψησίματος διαφέρει από φούρνο σε φούρνο και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το μέγεθος των μπισκότων. Μόλις αρχίσουν να ροδίζουν πρέπει να τα βγάλουμε, γιατί αρπάζουν γρήγορα

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

1 ταψί
  1. 180 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη
  2. 1/3 κούπας ζάχαρη
  3. 1 1/2 κούπα αλέυρι
  4. 2 κ.σ. κακάο
  5. 1 κούπα θρυμματισμένα κορν φλέικς
  6. 1/4 κούπας ινδική καρύδα
  7. προαιρετικά1/2 κούπα μουλιασμένες σταφίδες σε ζεστό νερό ή σε κονιάκ, ανάλογα με τα γούστα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπωλ χτυπάμε με το χέρι (δεν θέλει καθόλου μιξερ) την μαργαρίνη με την ζάχαρη

  2. 2

    Μετά προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύμουμε να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας

  3. 3

    Ρίχνουμε το αλεύρι λίγο λίγο ανακατεύοντας απαλά

  4. 4

    Βάζουμε την καρύδα, τα κορν φλέικς και τις σταφίδες (εάν τις χρησιμοποιήσουμε)

  5. 5

    Σε ταψάκι με λαδόκολλα βάζουμε κουταλιά κουταλιά το μείγμα μας, χωρίς να το απλώσουμε

  6. 6

    Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς

  7. 7

    Περιμένουμε να κρυώσουν καλά για να τα βγάλουμε από το ταψί μας, γιατί αλλιώς θα τρίβονται

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

glykoula
glykoula @Harisiro1982
Πολυ καλη φενετα. Να ρωτησω κατι, οταν κρυοσουν ειναι σκληρα η μαλακα; κ φυτικη μαργαρινη πια εννοεις;

Από

v.polina
v.polina @cook_8464866
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα