Σοκολατένιος Πειρασμός 2
Μια διαφορετική εκδοχή της σοκολατόπιτας
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να προσθέσουμε μια κουταλια κονιάκ για να φυγει η μυρωδίά του αυγού.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύουμε τα υλικά για το κέικ
-
2
Κρατάμε σε μισή κούπα ζύμη και με την υπόλοιπη γεμίζουμε ένα πυρέξ.
-
3
Ψήνουμε σε χαμηλη θερμοκρασία περίπου για μισή ώρα.
-
4
Ετοιμάουμε το σιρόπι.
-
5
Περιχύνουμε το κέικ όταν βγει απο το φούρνο.
-
6
Μόλις κρυώσει το γλυκό περιχύνουμε με την ωμή ζύμη.
Σχόλια (2)