Σοκολατόπιτα με σφολιάτα του Άκη
Υλικά
-
200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ή κλασική
-
125 γρ. ζάχαρη
-
125 γρ. μαργαρίνη
-
125 γρ. αμύγδαλα ή φουντούκια σε σκόνη
-
1 πρέζα κανέλα σε σκόνη
-
1 πακέτο σφολιάτα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
-
2
Προσθέτουμε τμηματικά τα αυγά, τη σοκολάτα (που έχουμε λιώσει σε μπεν- μαρί) και την κανέλα.
-
3
Απλώνουμε στο ταψί μας το ένα φύλλο σφολιάτας προσθέτουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το άλλο φύλλο.
-
4
Τρυπάμε την επιφάνεια της σφολιάτας με ένα πιρούνι και αλείφουμε με τον κρόκο.
-
5
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα η πίτα μας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)