κύρια φωτογραφία συνταγής Σοκολατόπιτα με σφολιάτα του Άκη
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

17 Minutes
  1. 200 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ή κλασική
  2. 125 γρ. ζάχαρη
  3. 125 γρ. μαργαρίνη
  4. 125 γρ. αμύγδαλα ή φουντούκια σε σκόνη
  5. 2 αυγά + 1 κρόκο για την επάλειψη
  6. 1 πρέζα κανέλα σε σκόνη
  7. 1 πακέτο σφολιάτα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.

  2. 2

    Προσθέτουμε τμηματικά τα αυγά, τη σοκολάτα (που έχουμε λιώσει σε μπεν- μαρί) και την κανέλα.

  3. 3

    Απλώνουμε στο ταψί μας το ένα φύλλο σφολιάτας προσθέτουμε τη γέμιση και καλύπτουμε με το άλλο φύλλο.

  4. 4

    Τρυπάμε την επιφάνεια της σφολιάτας με ένα πιρούνι και αλείφουμε με τον κρόκο.

  5. 5

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα η πίτα μας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

murto
murto @murto
στις