κύρια φωτογραφία συνταγής Σοκομπανάνα

Σοκομπανάνα

Μαγειρεύτηκε 6 φορές
ΑΝΝΙΤΑ
ΑΝΝΙΤΑ @cook_8455317

Γρήγορο και απολαυστικό επιδόρπιο, έτοιμο σε 15 λεπτά!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Βγάλτε το από το ψυγείο 15 λεπτά πριν το σερβίρετε. Εγώ χρησιμοποιώ πορτοκαλάδα και κρέμα με γεύση πορτοκάλι.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
6 ποτήρια
  1. 1 αναψυκτικό 500ml
  2. 1 κρέμα γιώτης
  3. 150 γρ. κουβερτούρας
  4. 2 κ.γ. ζαχαρη αχνη
  5. 1 πακέτο μπισκότα μιράντα
  6. 2 φλυτζάνια γάλα εβαπορε

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρι, προσθέτουμε το γάλα και την άχνη.

  2. 2

    Σπάμε τα μπισκότα σε πολύ μικρά κομματάκια και τα προσθέτουμε στη σοκολάτα.

  3. 3

    Χωρίζουμε το μίγμα σε 6 μπολ παγωτού ή ποτήρια σαμπάνιας.

  4. 4

    Κόβουμε λεπτές φέτες τη μπανάνα και τις απλώνουμε πάνω στη στρώση σοκολάτας.

  5. 5

    Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το αναψυκτικό με τη κρέμα γιώτης μέχρι να πήξει (προσθέτω αν θέλω λίγη ζάχαρη).

  6. 6

    Μόλις κρυώσει λίγο το απλώνουμε πάνω από τις μπανάνες.

  7. 7

    Αφήνουμε στο ψύγείο για 1 ώρα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (6)

Σχόλια (15)

ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ
ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ @cook_8452751
την κρέμα γιώτης την φτιάχνουμε πρώτα όπως λέει το φακελάκι και την ρίχνουμε στο αναψυκτικό ή την ρίχνουμε έτσι σκόνη?

Από

ΑΝΝΙΤΑ
ΑΝΝΙΤΑ @cook_8455317
στις