κύρια φωτογραφία συνταγής Σωλήνες γκρατιναρισμένοι
ggr
ggr @george
Athens

Ένα ορεκτικό ελαφρύ και εύκολο στη παρασκευή του

Λίγα μυστικά ακόμα

Κρασάκι? Κάποιο λευκό και ξηρό. Τους αξίζει κάποιο καλό.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 20 σωλήνες
  2. 1 σκελίδα σκόρδο
  3. 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό (περί τα 20 γρ.)
  4. 2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο (περί τα 20 ml)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς

  2. 2

    Πλένουμε καλά τους σωλήνες (βλ. οδηγίες) και τους ανοίγουμε, με προσοχή για να μη σπάσουν.

  3. 3

    Τους τοποθετούμε πάνω σε ένα χαμηλό ταψί φούρνου και τους πασπαλίζουμε με την φρυγανιά, στην οποία έχουμε ανακατέψει τον μαϊντανό και το σκόρδο, ψιλοκομμένα.

  4. 4

    Από πάνω ρίχνουμε λίγο-λίγο, σαν τρίχα, το λάδι.

  5. 5

    Τους βάζουμε να γκρατιναρισθούν για 5 λεπτά και να αποκτήσουν μία τραγανή κρούστα (προσοχή, αν μείνουν περισσότερο σκληραίνουν)

  6. 6

    Τους σερβίρουμε πολύ ζεστούς.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

Η_μαμά_της_Ζέφυς
Η_μαμά_της_Ζέφυς @cook_8468834
Xa! Κυριακή θα τους μαγειρέψω ( αν καταφέρω να βρω). Τρέμε, δευτέρα με τρίτη βαθμολογώ!)

Από

ggr
ggr @george
στις
Athens