κύρια φωτογραφία συνταγής Σολομός με κρασί σε 7 λεπτά
MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
Zoopigi

Εύκολο, γρήγορο και υγιεινό ψαράκι!

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

7 Minutes
  1. 6 φέτες σολομό
  2. 3 κουταλιές βούτυρο
  3. αλάτι, πιπέρι
  4. 1 φλυντζάνι λευκό ξηρό κρασί

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο να κάψει και ρίχνετε τις φέτες σολομού.

  2. 2

    Τις αφήνετε για 1 - 2 λεπτά να ροδίσουν και τις αναποδογυρίζετε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.

  3. 3

    Προσθέτετε το κρασί,

  4. 4

    Κλείνετε την κατσαρόλα με το πώμα και αφήνετε τον σολομό για 6 λεπτά.

  5. 5

    Τον σερβίρετε όπως θέλετε με πατατούλες, ρυζάκι και χόρτα.

Σχόλια (13)

e.bluestorm
e.bluestorm @elenaph
Αυτή τη συνταγή την κάνω τακτικότατα, αλλα με ορισμένες παραλλαγές. Σε ένα πυρέξ φούρνου με πώμα, βάζω το σολωμό, αλατοπιπερωμένο, με κρασακι, ελαχιστο ελαιόλαδο και ρίγανη, με κλειστό πώμα. Το ψήνω σε μέτριο φούρνο για κανένα 40λεπτο.

Από

MIKAELLA
MIKAELLA @cook_8450226
στις
Zoopigi