Σολομός με κρασί σε 7 λεπτά
Εύκολο, γρήγορο και υγιεινό ψαράκι!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα βάζετε το βούτυρο να κάψει και ρίχνετε τις φέτες σολομού.
-
2
Τις αφήνετε για 1 - 2 λεπτά να ροδίσουν και τις αναποδογυρίζετε να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
-
3
Προσθέτετε το κρασί,
-
4
Κλείνετε την κατσαρόλα με το πώμα και αφήνετε τον σολομό για 6 λεπτά.
-
5
Τον σερβίρετε όπως θέλετε με πατατούλες, ρυζάκι και χόρτα.
Σχόλια (13)