Σολομός με κρέμα γάλακτος
Ένα γευστικό όνειρο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν και ο σολομός είναι λίπαρό ψάρι αν θέλουμε αλοίφουμε με λίγο βούτυρο το πυρέξ για να μη κολλήσει ο σολομός.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα σολομού και τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ.
-
2
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα βάζουμε πάνω από το ψάρι.
-
3
Περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε λίγο ψιλοκομμένο άνηθο.
-
4
Ψήνουμε για 30 λεπτά περίπου στο φούρνο στους 200 βαθμούς. Σερβίρουμε με ρύζι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (20)
Το διάβασα προχθες και μου φανηκε λιγο περιεργη... Σημερα το εφτιαξα και δεν εχω πραγματικα τι να πω!!!
Μοναδικο πιατο!!