salezucchero
salezucchero @cook_8454225
ιωαννινα,

Ένα εύκολο φαγητό στον φούρνο με ψάρι σολωμό... πλούσιο σε λιπαρά ωμέγα!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή μπορεί να γίνει και με άλλα ψάρια φιλέτα καθώς και με κρέας..

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
2 κομμάτια ανά μερίδα
  1. 8 κομμάτια σολωμό
  2. καθαρισμένες πατάτες φούρνου
  3. αλάτι
  4. πιπέρι κόκκινο γλυκό και μαύρο
  5. ρίγανη
  6. 4 σκελίδες σκόρδο
  7. λίγο pummaro
  8. 2-3 φύλλα δάφνης
  9. λάδι
  10. νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα ταψί του φούρνου σας κόψτε τις πατάτες όπως συνηθίζετε

  2. 2

    Kόψτε με το μαχαίρι το σκόρδο σε μικρά κομματάκια πάνω από τις πατάτες

  3. 3

    Πασπαλίστε με το αλάτι, τα πιπέρια, την ρίγανη

  4. 4

    Ρίξτε από λίγο το pummaro γύρω γύρω από τις πατάτες, λάδι και τα κομμάτια σολωμού

  5. 5

    Ανακατέψτε με τα χέρια σας να ενωθούν τα υλικά

  6. 6

    Σκορπίστε τα φυλλαράκια δάφνης

  7. 7

    Βάλτε νεράκι για να έχει υγρά να μην καεί

  8. 8

    Ψήστε στους 200 μέχρι να μείνει το φαγητό με το λαδάκι του και να γίνει.. είναι μούρλια!

Αντιδράσεις

Σχόλια (9)

laracroft
laracroft @cook_8457130
Την εκανα με φρεσκια ντοματα τη συνταγή! Πολυ νοστιμη (αφου εφαγε κ ο πατερας μου χωρις να γκρινιαξει)! Μονο ξεχασα τις πατατες....οποτε περισσεψε ζουμακι που το χρησιμοποιησα για σαλτσα με μακαρονια την αλλη μερα. Παντως πιστευω οτι ο σολωμος θα γινεται πιο γρηγορα απο τις πατατες.

Από

salezucchero
salezucchero @cook_8454225
στις
ιωαννινα,