Σολωμός με σάλτσα εσπεριδοειδών
Ελαφρύ, γευστικό, υγιεινό και κυρίως πανεύκολο!!! Γκουρμέ για τη δική μου κουζίνα!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Ο σολωμός εκτός από αχνιστός μπορεί να γίνει ψητός ή τηγανητός. Αναλόγως τα γούστα! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πρώτα ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιατί ο σολωμός γίνεται σε 4 λεπτά!
-
2
Μαραίνουμε ελαφρά την πιπεριά σε λίγο ελαιόλαδο και χαμηλή φωτιά.
-
3
Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, του πορτοκαλιού, τη μουστάρδα και το μέλι.
-
4
Αφού πάρουν μια βράση, προσθέτουμε το μαϊντανό, λίγο πιπέρι και το νερό όπου έχουμε διαλύσει το κόρν-φλάουρ.
-
5
Ανακατεύουμε συνεχώς για 2 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Είναι έτοιμη!
-
6
Σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια κούπα νερό και 1 κουταλιά ελαιόλαδο και μόλις αρχίζουν να βράζουν προσθέτουμε το σολωμό. Σε 2 λεπτά τον γυρνάμε κι από την άλλη για 2 λεπτά. Τον βγάζουμε στο πιάτο κι είναι έτοιμος!
-
7
Σερβίρουμε το σολωμό, περιχύνοντας με τη σάλτσα και για γαρνιτούρα βάζουμε βραστά λαχανικά (καρότο,πατάτες,κολοκυθάκια).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)