Eri75
Eri75 @cook_8470317

Αυτη η σάλτσα συνοδεύει τέλεια κάθε είδους ψάρι.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ λάδι στο ταψί δεν βάζω, βάζω όμως το ψάρι σε χαρτί ψησίματος.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

22 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα ντιζόν
  2. 2 κουταλάκια γιαούρτι
  3. Λίγο γάλα
  4. Χυμός από λεμόνι
  5. 1 μεγάλο φιλέτο σολομού
  6. Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο, το τοποθετούμε σε ταψί με το δέρμα κάτω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (200 βαθμούς) αντιστάσεις πάνω κάτω για 10 με 15 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του φιλέτου.

  2. 2

    Γυρίζουμε στο πάνω γκριλ για επιπλέον 5 λεπτά να κοκκινίσει λίγο και το σβήνουμε.

  3. 3

    Ανακατεύουμε σε μπολάκι την μουστάρδα, το γιαούρτι, το γάλα και το λεμόνι.

  4. 4

    Αναλόγως αν την θέλουμε πιο αραιή ή πιο ξινή προσθέτουμε γάλα ή λεμόνι αντίστοιχα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (13)

tzoulitsa
tzoulitsa @tzoulitsa
ωραια φαινεται,αλλα ειναι σιγουρα για 4 ατομα;

Από

Eri75
Eri75 @cook_8470317
στις