flora
flora @cook_8450000

Είναι μια συνταγή που την έχω βρει σε περιοδικό και είπα να την μοιραστώ μαζί σας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6-8 άτομα
  1. 6 φέτες φρέσκου σολομού
  2. 3 φέτες ψωμί του τοστ ψίχα
  3. 1 1/2 κουτ. του γλυκού μαϊντανό
  4. 2 κουτ. του γλυκού ξύσμα λεμονιού
  5. 1/2 φλυτζ.του τσαγιού ελαιόλαδο
  6. 3 σκ. σκόρδου ψιλοκομμένες
  7. 1/2 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
  8. αλάτι
  9. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφαιρούμε την πέτσα του σολομού και τα κόκαλα. Τον κόβουμε κυβάκια και τα περνάμε σε καλαμάκια για σουβλάκια.

  2. 2

    Βάζουμε στο multi το ψωμί σε κομματάκια, το ξύσμα λεμονιού, το μαϊντανό, το κεφαλοτύρι, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

  3. 3

    Πανάρουμε σουβλάκια με το μείγμα και τα βάζουμε σε ταψάκι που έχουμε ρίξει το κρασί με το σκόρδο.

  4. 4

    Περιχύνουμε τα σουβλάκια με το ελαιόλαδο και το υπόλοιπο μείγμα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 10-15 λεπτά περίπου.

Αντιδράσεις

Σχόλια

goutzamanis
goutzamanis @cook_8450166
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ.ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΗ΄΄ΑΝ ΝΑΙ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Από

flora
flora @cook_8450000
στις