Σουφλέ με πατάτες
Έμπνευση στιγμής, για να αξιοποιηθεί η μπεσαμέλ που περίσσεψε από το παστίτσιο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η δοσολογία των υλικών είναι για 1 μεσαίο πυρέξ, αν φτιάξετε πιο μεγάλο ταψί, φυσικά οι δόσεις τροποποιούνται ανάλογα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τις πατάτες και τις λιώνουμε με το πρές πουρέ.
-
2
Στην ίδια κατσαρόλα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας να ομογενοποιηθούν.
-
3
Λαδώνουμε το ταψάκι και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
-
4
Από πάνω ρίχνουμε την μπεσαμέλ.
-
5
Πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί να κάνει κρούστα.
-
6
Ψήνουμε στους 180° για 30' περίπου.
Σχόλια (8)