κύρια φωτογραφία συνταγής Σουφλέ τυριών ευκολάκι

Σουφλέ τυριών ευκολάκι

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
popopolareti
popopolareti @cook_8523563
Athens,Greece

Σουφλέ τυριών με ψωμί του τοστ, κρέμα γάλακτος, τυριά και αυγό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλύτερα να κάνετε 3 στρώσεις με ψωμάκια και να διπλασιάσετε τις ποσότητες!!!Το είδος των τυριών αλλά και οι αναλογίες πάνε συνήθως σύμφωνα με τα γούστα του καθενός. Το σουφλέ αυτό όπως καταλάβατε είναι αρκετά παχυντικό αλλά είναι κάτι απλό και νόστιμο για ένα τραπέζι και δυστυχώς στην λάιτ εκδοχή του δεν βγαίνει τόσο νόστιμο

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
4 άτομα
  1. 12 φέτες ψωμί του τοστ (ανάλογα με το μέγεθος του ταψιού σας)
  2. 6 φέτες μπεϊκον
  3. 100 γραμμάρια τριμμένη Gouda
  4. 50 γραμμάρια γραβιέρα
  5. 6 φέτες Gouda
  6. 1/2 φλυτζανάκι γάλα
  7. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αφαιρείτε την κόρα από τις φέτες του τοστ.

  2. 2

    Βουτυρώνετε το ταψάκι σας ελαφρά.

  3. 3

    Στρώνεται τις 6 φέτες του τοστ στο ταψί. Προφανώς είναι ανάλογα με το μέγεθος του ταψιού.

  4. 4

    Στην συνέχεια, ψιλοκόβετε το μπεικον και σε ενα ποτήρι χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και το πιπέρι.

  5. 5

    Πάνω από τις φέτες που στρώσατε απλώνετε τις φέτες Gouda, ρίχνετε τα 50 γραμμάρια τριμμένη Gouda, λίγο γραβιέρα και το μισό μπέικον. Στην συνέχεια, ρίχνετε το μισό από το μείγμα με το αυγό και το γάλα και την μισή κρέμα γάλακτος.

  6. 6

    Βάζετε τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού απο πάνω και επαναλαμβάνετε την διαδικασία. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 για ένα τέταρτο το πολύ.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

popopolareti
popopolareti @cook_8523563
στις
Athens,Greece