Σουλτάνα βανίλιας
Το πιο εύκολο σιροπιαστό γλυκό με γεύση που δεν περιγράφεται...
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλείφουμε ένα μέτριο πυρέξ με λίγο σπορέλαιο, σουρώνουμε ένα ένα τα φύλλα και τα βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο μέσα στο σκεύος.
-
2
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την κρέμα μέχρι να ενωθούν και περιχύνουμε τα φύλλα. Ψήνουμε στους 180 με αέρα για περίπου 30 λεπτά.
-
3
Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει. Μόλις βγει το γλυκό από τον φούρνο το περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι.
-
4
Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο.
Σχόλια (13)