κύρια φωτογραφία συνταγής Σούπα αρακάς
Φιλιω
Φιλιω @cook_8449617

Εύκολη και γρήγορη συνταγή.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

34 Minutes
  1. 250 γρ. αρακά
  2. 1 κρεμμύδι τριμμένο
  3. λάδι
  4. Ενάμισυ με δύο λίτρα νερό
  5. 1 κύβο ζωμό κρέατος ή κοτόπουλου
  6. αλάτι
  7. πιπέρι.

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε κατσαρόλα τσιγαρίζουμε λίγο το κρεμμύδι μαζί με τον αρακά.

  2. 2

    Ρίχνουμε το νερό και τον κύβο και αφήνουμε να βράσουν 25 λεπτά.

  3. 3

    Χτυπάμε τους κρόκους με το κεφαλοτύρι και αφού τραβήξουμε την κατσαρόλα απ τη φωτιά βάζουμε λίγο από το υλικό της κατσαρόλας στο μπώλ και το χτυπάμε.

  4. 4

    Στο τέλος το ρίχνουμε όλο το μίγμα στην κατσαρόλα.

  5. 5

    Βάζουμε αλάτι πιπέρι όσο θέλουμε ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά για λίγο χωρίς να το βράσουμε και είναι έτοιμο.

  6. 6

    Αν θέλουμε τηγανίζουμε ψωμάκια και όταν το σερβίρουμε τα προσθέτουμε σε κάθε πιάτο.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

Από

Φιλιω
Φιλιω @cook_8449617
στις