Σούπα λαχανικών βελουτέ με γιαούρτι

#anneza#
#anneza# @cook_8494658
ΑΘΗΝΑ,Ελλάδα

Γρήγορη χειμωνιάτικη θρεπτική σουπίτσα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε λαχανικά της αρεσκείας σας. Καλή απόλαυση!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 2 πατάτες
  2. 2 σκελίδες σκόρδο
  3. 2 καρότα
  4. 1/2 ματσάκι σέλινο
  5. αλάτι - πιπέρι
  6. γιαούρτι στραγγιστό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα στα τέσσερα, τα υπόλοιπα υλικά τα αφήνουμε ολόκληρα.

  2. 2

    Σε μέτρια φωτιά βάζουμε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο να ζεσταθεί (όχι να κάψει).

  3. 3

    Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από αλάτι πιπέρι και σέλινο.

  4. 4

    Ανακατεύουμε να σοταριστούν για για περίπου 5 λεπτά.

  5. 5

    Βάζουμε και το σέλινο κομμένο στην μέση και όχι ψιλοκομμένο, ανακατεύουμε για ακόμη 3 λεπτά να μαραθεί και αυτό.

  6. 6

    Προσθέτουμε νερό ή ζωμό, αλάτι - πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν τα λαχανικά μας πολύ καλά. (αν χρειαστεί κατά διαστήματα προσθέτουμε νεράκι)

  7. 7

    Όταν είναι έτοιμα πολτοποιούμε και σερβίρουμε ζεστή τη σούπα με 2-3 κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

dwradf
dwradf @cook_8500877
Τέλεια η σουπίτσα ελαφριά και υγιεινή και το γιαούρτι την απογειώνει.....

Από

#anneza#
#anneza# @cook_8494658
στις
ΑΘΗΝΑ,Ελλάδα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα