Σούπα με μπαλάκια κιμά και κολοκυθάκια
Θρεπτική σούπα για τις κρύες ημέρες!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μου αρέσει να σερβίρω τις σούπες σε παραδοσιακά πήλινα μπολ! Καλή όρεξη!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ ανακατεύουμε τον κιμά, το μισό από το ρύζι, το αυγό, το ψωμί, το ένα κολοκυθάκι τριμμένο, το σκόρδο, τη μισή ποσότητα από φρέσκο κόλιανδρο. Αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε 5-10 λεπτά να δέσει.
-
2
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
-
3
Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες. Και αφού βράσει ρίχνουμε το δέυτερο κολοκυθάκι κομμένο σε μικρά κομματάκια και το υπόλοιπο ρύζι.
-
4
Ύστερα προσθέτουμε το βραστό νερό και αλατοπιπερώνουμε.
-
5
Από το μίγμα του κιμά μας φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια και ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
-
6
Χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να γίνει το φαγητό μας για 20-30 λεπτά.
-
7
10 λεπτά πριν το τέλος ρίχνουμε το άλλο μισό από το φρέσκο κόλιναδρο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια