Σούπα με μπρόκολο και κάρυ
Μία πολύ θρεπτική και εύγευστη σούπα. Τρώγεται ευχάριστα ακόμη και κρύα.
Λίγα μυστικά ακόμα
http//vegansintages.wordpress.com/
Υλικά
-
3 κούπες ψιλοκομμένο μπρόκολο
-
1 κούπα γάλα καρύδας
-
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-
1 πράσσο ψιλοκομμένο
-
1 κοφτό κουταλάκι κάρυ
-
1 κοφτό κουταλάκι αλάτι
-
2 κούπες νερό
-
1/2 κούπα ρύζι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσσο για 5′ μέχρι να μαλακώσουν σε μία μεγάλη κατσαρόλα.
-
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα καρύδας, τα μπαχαρικά, το νερό και το ρύζι και αφήσουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
-
3
Έπειτα, προσθέτουμε το μπρόκολο και σιγοβράζουμε για περίπου 10 λεπτά.
-
4
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και περνάμε τη σούπα σιγά σιγά από το μπλέντερ για να γίνει βελούδινη.
-
5
Συνοδεύεται με κρουτόν και διατροφική μαγιά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)