gitalia
gitalia @cook_8475376
BOLOGNA,Italy

Σούπα τσίλι με κιμά και λαχανικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

(Μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα διάφορα μπαχαρικά, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Το έχω δοκιμάσει με πέστο, κοριάντολο, και σκόνη τσίλι)

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4- 5 άτομα
  1. 300 γρ. κιμάς
  2. 4 καρότα
  3. 3 πατάτες
  4. 1 κούπα αρακάς
  5. 2 κρεμύδια
  6. 2-3 σκελίδες σκόρδο
  7. ζωμός ή 1 κύβος κνορ
  8. 4-5 τσίλι (ή 1 καυτερή πιπεριά)
  9. αλάτι, πιπέρι, κύμινο,
  10. μαιντανός

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα κρεμύδια σε ροδέλες και τα ρίχνουμε στο λάδι με το σκόρδο. Μόλις αρχίσουν να ροδίσουν, ρίχνουμε το κιμά σε σιγανή φωτία, μέχρι να αλλάξει χρώμα. Στο μεταξύ ρίχνουμε 4-5 μικρά τσίλι και το κύμινο. Μόλις τσιγαριστεί ο κιμάς, ρίχνουμε το ζωμό (κύβο κνορ) δυαλιμένο σε μια κούπα νερό και τη μουστάρδα και αφήνουμε να σιγοβράσει.

  2. 2

    Ρίχνουμε ψιλοκομενες τις πατάτες και τα καρότα, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε να σιγοβράσει με το καπάκι, ενώ το παρατηρούμε να μην ρουφήξει το νερό -προσθέτουμε όσο χρειαστεί ώστε να καλύπτει τα λαχανικά.

  3. 3

    Μετά από 30 λεπτά περίπου ρίχνουμε τον αρακά κατεψυγμένο (αν ο αρακάς είναι φρέσκος, πιθανό να χρειαστεί να το προσθέσετε πιο πριν) και αφήνουμε άλλα 15 λεπτά.

  4. 4

    Στα τελευταία 5 λεπτά ρίχνουμε τον μαιντανό ψιλοκομμένο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

nasta87
nasta87 @cook_8506631
Αγαπημένη σούπα!!! Την λάτρεψαν όλοι στο σπίτι αν και δεν είμαστε τόσο φαν τον λαχανικών δεν έμεινε ούτε στάλα!!!

Από

gitalia
gitalia @cook_8475376
στις
BOLOGNA,Italy