Σούπερ πρωτεϊνούχες μπάρες σνακ
Τέλειο σνακ για όσους χτίζουν μυς!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε στις μπάρες και άλλα υλικά της επιλογής σας όπωςΞερές μπανάνες, σταφύδες ή άλλα ξερά φρούτα σε κομματάκια, chia, φαγοπύρο, λιναρόσπορους, σπασμένους ή ολόκληρους ξηρούς καρπούς κτλ
Υλικά
-
3 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
-
1 φλιτζάνι σκόνη πρωτεΐνης
-
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
-
1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
-
1 βαζάκι φυστικοβούτυρο (ή οποιοδήποτε βούτυρο ξηρού καρπού της επιλογής σας)
-
1 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου (ή μέλι)
-
1/3 φλιτζανι σταγόνες σοκολάτας (ή cacao nibs)
-
λαδόκολλα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύετε μαζί τη βρώμη, τη σκόνη πρωτεΐνης, το αλάτι και την κανέλα.
-
2
Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το σιρόπι σφενδάμου, ανακατεύοντας καλά να γίνουν ένα (με ένα κουτάλι).
-
3
Το μίγμα θα είναι μάλλον παχύ και ξηρό.
-
4
Μπορείτε να προσθέσετε λίγο γάλα αμυγδάλου, εάν χρειάζεται.
-
5
Προσθέστε και τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατέψτε και πάλι να γίνει ομοιόμορφο.
-
6
Σε ένα ταψάκι (9x13) έχουμε στρώσει τη λαδόκολλα μας και ρίχνουμε το μίγμα μέσα.
-
7
Το τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 10 λεπτά μέχρι να σκληρύνει. Αφαιρέστε και το κόβουμε σε μπαρες (βγαίνουν περίπου 20).
-
8
Για να αποθηκεύσετεΤυλίξτε κάθε μπάρα χωριστά σε πλαστικό περικάλυμμα ή λαδόκολλα και το βάζουμε στην κατάψυξη σε ένα τάπερ ή σε αεροστεγή σακούλα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)