Σουπιές δενδρολιβανάτες κρασάτες Νόρας με σκόρδο
Ο απόλυτος μεζές για δυνατούς πότες... Minimum χρόνος προετοιμασίας, minimum δυσκολία, maximum απόλαυση... Απίστευτη μυρωδιά που θα κατακλύσει το χώρο σας! Απίστευτη γεύση που θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σας! Α ρε Νόρα τι μας έκανες πάλι...!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μια σουπιά είναι πάντα σουπιά! Τη διαφορά την κάνει το δενδρολίβανο από τη γλάστρα της Νόρας που δεν έχει καμιά σχέση με το αποξηραμένο του super market σε συνδυασμό με το μπόλικο σκόρδο! Ενώ το κρασάκι στην γεύση μας προδιαθέτει για την οινοποσία που θα ακολουθήσει μετά!
Υλικά
-
1 kg σουπιές φιλέτο
-
1 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο
-
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-
2 κ.γ. αλάτι
-
2 κ.γ. πιπέρι
-
1 κ.σ. λάδι
-
2 κ.σ. λευκό κρασί
-
1 ποτήρι νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τις σουπιές με όλα τα υπόλοιπα υλικά σ' ένα ταψί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μια ώρα.
-
2
Τις γυρίζουμε κάθε 10 λεπτά.
Σχόλια (10)