κύρια φωτογραφία συνταγής Σουπιές με μάραθο και πράσινες ελιές
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 1/2 κιλο σουπιες καθαρισμενες
  2. 5 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομενα
  3. 1 φλυτζανι ελαιολαδο
  4. 1 ποτηρι ασπρο κρασι
  5. 1/2 κιλο μαραθα ψιλοκομενα
  6. 5 ντοματες τριμμενες
  7. αλατι, πιπερι
  8. 1/2 κιλο πρασινες τσακιστες ελιες
  9. μελανι απο τρεις σουπιες
  10. 2-3 σκελιδες σκορδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαριζουμε τις σουπιες και τις κοβουμε. Τις τσιγαριζουμε με το κρεμυδακι και το σκορδο και τις σβηνουμε με το κρασι.

  2. 2

    Προσθετουμε το μαραθο, τις ελιες, τα αλατι, το πιπερι, τις ντοματες και το μελανι αφου το διαλύσουμε σε 1/2 ποτηρι νερο και τα βραζουμε σε χαμηλη φωτια για 20 λεπτα

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

Athanasia
Athanasia @cook_8449452
Αααχ, τα μάραθα μοσχομύρισαν!!!
Θα'ρθει οσονούπω η εποχή τους και θα τα περιποιηθώ ;)

Από

gthom
gthom @cook_8449233
στις
ΣΟΥΔΑ-ΧΑΝΙΑ-ΦΡΕΣ