Σουπιές με μάραθο και πράσινες ελιές
Υλικά
-
1 1/2 κιλο σουπιες καθαρισμενες
-
5 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομενα
-
1 φλυτζανι ελαιολαδο
-
1 ποτηρι ασπρο κρασι
-
1/2 κιλο μαραθα ψιλοκομενα
-
5 ντοματες τριμμενες
-
αλατι, πιπερι
-
1/2 κιλο πρασινες τσακιστες ελιες
-
μελανι απο τρεις σουπιες
-
2-3 σκελιδες σκορδο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαριζουμε τις σουπιες και τις κοβουμε. Τις τσιγαριζουμε με το κρεμυδακι και το σκορδο και τις σβηνουμε με το κρασι.
-
2
Προσθετουμε το μαραθο, τις ελιες, τα αλατι, το πιπερι, τις ντοματες και το μελανι αφου το διαλύσουμε σε 1/2 ποτηρι νερο και τα βραζουμε σε χαμηλη φωτια για 20 λεπτα
Σχόλια (5)
Θα'ρθει οσονούπω η εποχή τους και θα τα περιποιηθώ ;)