Σουπιές με σπανάκι από την Knorr
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον αρωματικά χορταρικά όπως μυρώνια και καυκαλίθρες για περισσότερη γεύση.
Υλικά
-
1 κιλό σουπιές
-
1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
-
1 φλιτζ. ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας Pummaro
-
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
-
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-
1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
-
1 Knorr «Σπιτικό» Ζωμό Μπουκέτο Μυρωδικών
-
αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίζουμε τις σουπιές, τις ξεπλένουμε, τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε σε κομματάκια.
-
2
Βράζουμε για περίπου 10 λεπτά τα κομματάκια αυτά σε μια κατσαρόλα με 4 φλιτζάνια βραστό νερό, μαζί με το Knorr Σπιτικό μπουκέτο μυρωδικών, μέχρι να μαλακώσουν.
-
3
Μετά κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
-
4
Σε μια άλλη κατσαρόλα, ρίχνουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει ώστε να σοτάρουμε εκεί τα κρεμμυδάκια ξερά και φρέσκα, ανακατεύοντας για 1 λεπτό, μέχρι να πάρουν χρώμα.
-
5
Κατόπιν συμπληρώνουμε με το περιεχόμενο της κατσαρόλας με τις σουπιές, το σπανάκι, τον άνηθο, τον ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
-
6
Μαγειρεύουμε σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία για 15-20’ μέχρι να μαλακώσουν οι σουπιές και να απορροφηθούν τα περισσότερα από τα υγρά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια