Sour cream
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή αυτή, όπως ξανάγραψα, μου την έστειλε ο κ. Μαμαλάκης. Την ανεβάζω επειδή γίνεται ταχτικά κουβέντα για την συγκεκριμένη σάλτσα.
Υλικά
-
1 φλ. κρέμα γάλακτος
-
1 1/2 φλ. γάλα παστεριωμένο
-
1/2 φλ. βούτυρο γάλακτος
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αναμιγνύετε τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι που το τοποθετείτε πάνω σε χλιαρό νερό.
-
2
Αυξάνετε τη θερμοκρασία στους 21°C και το αφήνετε για 12 με 24 ώρες ή μέχρι να γίνει όσο "sour" επιθυμείτε και να αποκτήσει τη σωστή υφή.
-
3
Τη φυλάτε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε.
Σχόλια (5)