Σουτζουκάκια σμυρνέικα
Σουτζουκάκια υπέροχα στο τηγάνι γρήγορα και νόστιμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να τα κάνετε και στον φούρνο, όπως και να το κάνετε είναι υπέροχα! Περιμένω σχόλια και εντυπώσεις.
https://www.youtube.com/watch?v=Rt__VpwQuQk
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπολ βάζω τον κιμά και ζυμώνω με την φρυγανιά, το κρεμμύδι, το πιπέρι, το κύμινο, την ρίγανη, το γάλα, το λάδι, το λεμόνι και αλάτι.
-
2
Ζυμώνω καλά, χαρακτηριστικά οι πολίτισσες λένε οτι πρέπει να ζυμωθεί ακριβώς πενήντα φορές.
-
3
Πλάθω τον κιμά στο κλασικό σχήμα και σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι βάζω αρκετό ηλιέλαιο και όταν ζεσταθεί ρίχνω τα σουτζουκάκια και τα τηγανίζω.
-
4
Σε ένα κατσαρολάκι τσιγαρίζω το κρεμμύδι με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνω την τομάτα αλάτι και πιπέρι και το βράζω με μέτρια φωτιά για 15 λεπτά.
-
5
Ρίχνω την σάλτσα πάνω από τα σουτζουκάκια.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια