Σπαγγέτι Carbomare
Spaghetti alla Carbonara με θαλασσινά!
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσέξτε τα αβγά να μην γίνουν ομελέτα. Όταν ανακατεύουμε τα μακαρόνια με το αβγό είναι καλό να προσθέσουμε μερικές κουταλιές ζεστό νερό (περίπου 6 κουταλιές )
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε τα μακαρόνια στο νερό να βράσουν με λίγο αλάτι.
-
2
Χτυπάμε τα αβγά.
-
3
Σοτάρουμε το μπέικον, τα καλαμαράκια,το χταπόδι μέχρι να πάρουν χρώμα
-
4
Προσθέτουμε τα μύδια και τα ψήνουμε μέχρι να φύγει όλο το νερό.
-
5
Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα βάζουμε ξανά στην κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά.
-
6
Προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε καλά. Όταν τα αβγά αρχίζουν να γίνονται κρεμώδη προσθέτουμε τα σοταρισμένα υλικά μας.
-
7
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με μπόλικο φρέσκο πιπέρι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια