Σπαγγετίνι με ποικιλία μανιταριών

DonLoufas
DonLoufas @Chef_Kcharoglou

Απολαυστική μακαρονάδα για τους λάτρεις των μανιταριών.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στα μανιτάρια λίγο ζωμό κοτόπουλο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4-6 άτομα
  1. 1 πακέτο σπαγγετίνι
  2. 200 γραμ. μανιτάρια champion
  3. 200 γραμ. μανιτάρια porto bello
  4. 200 γραμ. μανιτάρι πλευρώτους
  5. 1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο
  6. 1 κ.σ. πιπέρι κόκκινο γλυκό
  7. 3 σκελίδες σκόρδο
  8. Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  9. Αλάτι
  10. 1/2 κ.γ. μπούκοβο καυτερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σωτάρετε στο λάδι το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και μετά το πετάτε.

  2. 2

    Προσθέστε το κόκκινο πιπέρι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και σωτάρετε μέχρι να μαλακώσουν

  3. 3

    Βάλτε αλάτι κατά βούληση καθώς και το μπούκοβο.

  4. 4

    Τελειώστε με το μαϊντανό και κατεβάστε τα μανιτάρια από τη φωτιά.

  5. 5

    Ανακατέψτε το σπαγγέτι που θα βράσετε σε άφθονο αλατισμένο νερό, με τα μανιτάρια και σερβίρετε τα, με ένα αλμυρό κεφαλοτύρι.

Αντιδράσεις

Σχόλια

skelida
skelida @cook_041178
Πολυ νοστιμη η μακαροναδα, στα μανιταρια εβαλα και ζωμο μανιταριων.

Από

DonLoufas
DonLoufas @Chef_Kcharoglou
στις