Σπαγγετίνι με ποικιλία μανιταριών
Απολαυστική μακαρονάδα για τους λάτρεις των μανιταριών.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στα μανιτάρια λίγο ζωμό κοτόπουλο.
Υλικά
-
1 πακέτο σπαγγετίνι
-
200 γραμ. μανιτάρια champion
-
200 γραμ. μανιτάρια porto bello
-
200 γραμ. μανιτάρι πλευρώτους
-
1 ποτηράκι κρασιού ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. πιπέρι κόκκινο γλυκό
-
3 σκελίδες σκόρδο
-
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
-
Αλάτι
-
1/2 κ.γ. μπούκοβο καυτερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σωτάρετε στο λάδι το σκόρδο μέχρι να ροδίσει και μετά το πετάτε.
-
2
Προσθέστε το κόκκινο πιπέρι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και σωτάρετε μέχρι να μαλακώσουν
-
3
Βάλτε αλάτι κατά βούληση καθώς και το μπούκοβο.
-
4
Τελειώστε με το μαϊντανό και κατεβάστε τα μανιτάρια από τη φωτιά.
-
5
Ανακατέψτε το σπαγγέτι που θα βράσετε σε άφθονο αλατισμένο νερό, με τα μανιτάρια και σερβίρετε τα, με ένα αλμυρό κεφαλοτύρι.
Σχόλια