κύρια φωτογραφία συνταγής Σπανάκι φούρνου
xara19
xara19 @cook_8459019
,ΕΛΛΑΔΑ

Είναι μια εύκολη συνταγή για όσους έχουν βαρεθεί να χρησιμοποιούν το σπανάκι μόνο για σπανακόρυζο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν το σπανάκι είναι κατεψυγμένο ευκολότερο είναι να το έχετε ξεπαγώσει. Και πριν ξεκινήσετε να το πιέσετε να φυγουν τα πολλά υγρά! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
4 άτομα
  1. 1 κιλό σπανάκι
  2. 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  3. 200 γρ. φέτα
  4. 6 κ.σ. γαλέτα
  5. αλατοπίπερο
  6. λίγο βούτυρο
  7. λίγο λάδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το σπανάκι, τα τυριά τη γαλέτα, λίγο λάδι, τα αυγά χτυπημένα και αλατοπίπερο.

  2. 2

    Λαδώνουμε ένα ταψί και προσθέτουμε το μίγμα.

  3. 3

    Πασπαλίζουε με τυρι και βούτυρο.

  4. 4

    Ψήνουμε στους 200ο, είναι έτοιμο όταν πιεί τα υγρά του.

Αντιδράσεις

Σχόλια (29)

coniglio
coniglio @cook_8458421
καλημερα..το σπανακι το βραζουμε πριν το βαλουμε στο φουρνο?

Από

xara19
xara19 @cook_8459019
στις
,ΕΛΛΑΔΑ

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα