Σπανάκι φούρνου
Είναι μια εύκολη συνταγή για όσους έχουν βαρεθεί να χρησιμοποιούν το σπανάκι μόνο για σπανακόρυζο!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν το σπανάκι είναι κατεψυγμένο ευκολότερο είναι να το έχετε ξεπαγώσει. Και πριν ξεκινήσετε να το πιέσετε να φυγουν τα πολλά υγρά! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το σπανάκι, τα τυριά τη γαλέτα, λίγο λάδι, τα αυγά χτυπημένα και αλατοπίπερο.
-
2
Λαδώνουμε ένα ταψί και προσθέτουμε το μίγμα.
-
3
Πασπαλίζουε με τυρι και βούτυρο.
-
4
Ψήνουμε στους 200ο, είναι έτοιμο όταν πιεί τα υγρά του.
Σχόλια (29)