Σπανάκι ο' γκρατέν
Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για σπανάκι.
Λίγα μυστικά ακόμα
1. Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε και λίγο ψιλοκομμένο πράσσο. 2. Το σπανάκι μας μπορεί να είναι και κατεψυγμένο.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόβουμε το σπανάκι, το κρεμμύδι, και τον άνηθο και τα ζεματάμε περίπου για 10 λεπτά της ώρας.
-
2
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το σπανάκι, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και τα τυριά και ανακατεύουμε καλά.
-
3
Ρίχνουμε το μίγμα μας σε ένα πυρέξ από πάνω βάζουμε την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Σχόλια (3)