TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
Λήμνος,Γερμανία

Σπανακόρυζο στην κατσαρόλα με Αυγά μάτια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Άν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε κάποιο δικό σας Σπανακόρυζο, προσθέτοντας τα Αυγουλάκια μας.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

40 Minutes
  1. 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  2. 800 γραμ. σπανάκι
  3. 500 γραμ. φρέσκια ντομάτα τριμένη
  4. 2 φλιτζάνια ρύζι
  5. αλάτι
  6. πιπέρι
  7. μυρωδικά
  8. 6-7 αυγά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Στην κατσαρόλα βάζουμε να ζεστάνει το λάδι. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα να τσιγαριστούν ελαφρός.

  2. 2

    Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε για λίγο το ανακάτεμα. Προσθέτουμε την ντομάτα, το αλατοπίπερο, μυρωδικά και 700μ.λ.νερό.

  3. 3

    Προσθέτουμε και το ρύζι μας και σε μέτρια φωτιά βράζουμε το σπανακόρυζο.

  4. 4

    Στα 5 λεπτά προτού να σβήσουμε το φαγητό σπάμε τα αυγά ένα-ένα μέσα στην κατσαρόλα, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε 2 λεπτά ακομά πάνω στην φωτιά να βράσουν.

  5. 5

    Σβήνουμε το φαγητό και το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεί δίχως να ανοίξουμε το καπάκι τις κατσαρόλας.

  6. 6

    Σερβίρουμε το σπανακόρυζο και αλατίζουμε λίγο το αυγουλάκι μας. Καλή Επιτυχία

Αντιδράσεις

Σχόλια (6)

july88
july88 @cook_8468542
Mόλις ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑ τη συνταγή μου (είναι ίδια με τη δική σου απλά προσθέτω και λεμόνι)για σπανακόρυζο, με την προσθήκη αυγών.5 πιρουνάκια λίγα για τη γευση... Μπράβο σου

Από

TSOFAGR
TSOFAGR @TsofaGR
στις
Λήμνος,Γερμανία
Η μαγειρική όπως και η Αγάπη.... νομίζω πως δέν έχουν όρια για κανέναν!
Δες περισσότερα