Σπανακόρυζο με αυγά
Σπανακόρυζο στην κατσαρόλα με Αυγά μάτια.
Λίγα μυστικά ακόμα
Άν θέλετε μπορείτε να φτιάξετε κάποιο δικό σας Σπανακόρυζο, προσθέτοντας τα Αυγουλάκια μας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στην κατσαρόλα βάζουμε να ζεστάνει το λάδι. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα να τσιγαριστούν ελαφρός.
-
2
Προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε για λίγο το ανακάτεμα. Προσθέτουμε την ντομάτα, το αλατοπίπερο, μυρωδικά και 700μ.λ.νερό.
-
3
Προσθέτουμε και το ρύζι μας και σε μέτρια φωτιά βράζουμε το σπανακόρυζο.
-
4
Στα 5 λεπτά προτού να σβήσουμε το φαγητό σπάμε τα αυγά ένα-ένα μέσα στην κατσαρόλα, κλείνουμε το καπάκι και αφήνουμε 2 λεπτά ακομά πάνω στην φωτιά να βράσουν.
-
5
Σβήνουμε το φαγητό και το αφήνουμε για 10 λεπτά να σταθεί δίχως να ανοίξουμε το καπάκι τις κατσαρόλας.
-
6
Σερβίρουμε το σπανακόρυζο και αλατίζουμε λίγο το αυγουλάκι μας. Καλή Επιτυχία
Σχόλια (6)