Μαριάννα 27
Μαριάννα 27 @cook_8496956

Τη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα βιβλίο συνταγών της μινέρβα. Είναι πολύ γευστικό!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 500 γρ. λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε κομμάτια
  2. 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  3. 4 πιπεριές πράσινες κομμένες σε λωρίδες
  4. 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες
  5. 2 πιπεριές καυτερές ψιλοκομμένες (προαιρετικά)
  6. 400 γρ. ντοματάκια αποφλοιωμένα ψιλοκομμένα
  7. 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  8. 3 δαφνόφυλλα
  9. 10 φύλλα δυόσμου
  10. 3-4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  11. 2 σφηνάκια λευκό κρασί
  12. αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σοτάρουμε τα λουκάνικα σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.

  2. 2

    Προσθέτουμε τις πιπεριές, ανακατεύουμε για 3 λεπτά, ρίχνουμε το σκόρδο, σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμη και σβήνουμε με το κρασί.

  3. 3

    Μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε τη ντομάτα, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το αλάτι, τη δάφνη και το δυόσμο.

  4. 4

    Σιγοβράζουμε το φαγητό για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να δέσει η σάλτσα.

  5. 5

    Πασπαλίζουμε με πιπέρι και μαϊντανό και το σερβίρουμε ζεστό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (4)

alemar6379
alemar6379 @cook_8467177
τώρα κάνω το σπετζοφάι σου και φαίνεαι τέλειο θα βαθμολογούσα από τώρα αλλά θα τη δοκιμάσω και επανέρχομαι :)

Από

Μαριάννα 27
Μαριάννα 27 @cook_8496956
στις