Σπιτική μαγιονέζα χωρίς αυγό
Μια από τις γεύσεις που λατρεύω είναι η μαγιονέζα. Μου αρέσει σαν συνοδευτικό σχεδόν με τα πάντα. Προσπαθώντας να φτιάξω σπιτική μαγιονέζα δοκίμασα πάρα πολλές συνταγές με αλλά και χωρίς αυγά.Στην αναζήτηση λοιπόν της τέλειας σπιτικής μαγιονέζας ανακάλυψα την συγκεκριμένη συνταγή κάνοντας κάποιες δικές μου προσθήκες...
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να προσθέσετε επίσης ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκιά μουστάρδα ή καυτερή (ανάλογα με τις προτιμήσεις σας), ένα κουταλάκι του γλυκού κέτσαπ ή σε αναλογία ένα και ένα κουταλάκι μουστάρδας και κέτσαπ.
Υλικά
-
1 κούπα ηλιέλαιο
-
0.5 κούπα γάλα εβαπορέ
-
χυμό από μισό λεμόνι
-
λίγο αλάτι
-
1-2 κουταλιές της σούπας κορν-φλάουρ (όχι πολύ γεμάτες)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χωρίς κάποια ιδιαίτερη σειρά,εκτός από το κορν-φλάουρ, βάλτε όλα τα υλικά στο multi χτυπήστε τα για λίγα λεπτά και έπειτα ανοίξτε το καπάκι και προσθέστε την μια κουταλιά κορν-φλάουρ.
-
2
Αν σας ικανοποιεί η υφή της είναι έτοιμη. Αν την θέλετε ακόμη πιο κρεμώδη προσθέστε και την δεύτερη κουταλιά κορν-φλάουρ και χτυπήστε για λίγα λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)