Σπιτικό ποπ κορν χωρίς τύψεις
Ένα γρήγορο και καλό σνακ που δεν ξεπερνάει τις 60 θερμίδες.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε προσθέτουμε μετά και άλλο αλάτι.
Υλικά
-
3 κουταλιές σούπας ποπκόρν (μη αποφλοιωμένο καλαμπόκι)
-
Λίγο λάδι
-
Λίγο αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κούπα βάζουμε το ποπκορν και ρίχνουμε λίγο αλάτι.
-
2
Βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι ισα να καλυφτεί ο πάτος και αφήνουμε να κάψει σε δυνατή θερμοκρασία.
-
3
Όταν κάψει, ρίχνουμε το ποπκορν μέσα και κλείνουμε το καπάκι.
-
4
Όσο σκάει το ποπκορν, κουνάμε κυκλικά πάνω στο μάτι την κατσαρόλα.
-
5
Αφού σκάσει και το τελευταίο είναι έτοιμα.
Σχόλια (43)