skoubitsa
skoubitsa @cook_8485655
γιαννιτσα,

Λίγα μυστικά ακόμα

Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

49 Minutes
  1. 1 κιλό αλεύρι
  2. 650 γρ νερό
  3. 20 γρ μαγιά νωπή
  4. 20 γρ αλάτι
  5. 50 γρ ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε όλα τα υλικά στο μίξερ και τα ζυμώνετε με το ειδικό εξάρτημα για δεκα λεπτα.

  2. 2

    Αφού γίνει η ζύμη την παίρνουμε με λαδωμένο χέρι και την τοποθετούμε σε αλευρωμένη επιφάνεια Πασπαλίζουμε και απο πάνω με αλεύρι και την χωρίζουμε σε τεσσερα κομμάτια. Δεν τη ξαναζυμώνουμε.

  3. 3

    Ενώνουμε τα δυο κομμάτια μαζί σαν πλεξούδα και τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Αφήνουμε μία ώρα σε ζεστό φουρνο (50οC) να φουσκώσει.

  4. 4

    Μολις φουσκώσει ανάβουμε στους διακοσιους βαθμούς και ψήνουμε για σαράντα λεπτά σε αντιστάσεις.

Αντιδράσεις

Σχόλια (41)

fotvat1
fotvat1 @cook_8520142
φανταστικο ψωμι και πανευκολο μπραβο σας

Από

skoubitsa
skoubitsa @cook_8485655
στις
γιαννιτσα,

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα