Στήθος γαλοπούλας με προσούτο και τυρί
Υλικά
-
4 κομμάτια στήθος γαλοπούλας
-
4 κουταλιές σούπας βούτυρο
-
1/3 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί
-
4 φέτες προσούτο
-
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώστε το βούτυρο με το κρασί σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε τα φιλέτα της γαλοπούλας και σοτάρετε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.
-
2
Βάλτε από μία φέτα προσούτο σε κάθε φιλέτο γαλοπούλας.
-
3
Από πάνω ρίξτε μπόλικη μοτσαρέλα.
-
4
Σκεπάστε το τηγάνι και σιγοβράστε για 5 λεπτά ή όσο χρειάζεται ανάλογα πόσο χοντρό είναι το κομμάτι της γαλοπούλας.
-
5
Σερβίρεται ζεστό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια