κύρια φωτογραφία συνταγής Στήθος γαλοπούλας με προσούτο και τυρί

Στήθος γαλοπούλας με προσούτο και τυρί

Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 4 κομμάτια στήθος γαλοπούλας
  2. 4 κουταλιές σούπας βούτυρο
  3. 1/3 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί
  4. 4 φέτες προσούτο
  5. 1 φλιτζάνι μοτσαρέλα τριμμένη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώστε το βούτυρο με το κρασί σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε τα φιλέτα της γαλοπούλας και σοτάρετε για 1 λεπτό από κάθε πλευρά.

  2. 2

    Βάλτε από μία φέτα προσούτο σε κάθε φιλέτο γαλοπούλας.

  3. 3

    Από πάνω ρίξτε μπόλικη μοτσαρέλα.

  4. 4

    Σκεπάστε το τηγάνι και σιγοβράστε για 5 λεπτά ή όσο χρειάζεται ανάλογα πόσο χοντρό είναι το κομμάτι της γαλοπούλας.

  5. 5

    Σερβίρεται ζεστό.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

Thanos
Thanos @cook_10214204
Εξαιρετικά νόστιμο και γρήγορο στη παρασκευή!

Από

Agannoula
Agannoula @cook_8489125
στις
Naxos,Greece