Hara1989
Hara1989 @cook_8510801

Όταν η στραπατσάδα συναντάει τη φέτα, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Λίγα μυστικά ακόμα

Συνοδέψτε τη στραπατσάδα με ζεστό ψωμάκι και παγωμένη μπύρα.Θα πρέπει να προσέξετε λίγο το αλάτι, ανάλογα πάντα με το αν η φέτα που θα βάλετε είναι αλμυρή λίγο ή πολύ. Μπορείτε επίσης να βάλετε τη στραπατσάδα σε μία μπαγκέτα και να δημιουργήσετε έτσι ένα απολαυστικό, υγιεινό και πάνω απ' όλα ελληνικότατο σάντουιτς.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

23 Minutes
2 άτομα
  1. 6 μέτριες ώριμες ντομάτες
  2. ελαιόλαδο
  3. 150 γραμμάρια φέτα τριμμένη
  4. αλάτι
  5. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.

  2. 2

    Τις ανακατεύουμε με μία κουτάλα σε μέτρια φωτιά και τις αφήνουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους.

  3. 3

    Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο (εγώ βάζω μόνο 1 κ.σ. ελαιόλαδο), αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε άλλη μια φορά.

  4. 4

    Σ'ένα πιάτο σπάμε τα αυγά. Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε όπως όταν φτιάχνουμε ομελέτα.

  5. 5

    Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε με τις ντομάτες μέχρι να ψηθούν τα αυγά.

  6. 6

    Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα.

  7. 7

    Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

Jelly
Jelly @cook_8463809
Το εκανα χθες και ηταν πεντανόστιμο! Μονο που πρόσθεσα λιγο παραπανω λαδακι..

Από

Hara1989
Hara1989 @cook_8510801
στις