Στραπατσάδα με φέτα
Όταν η στραπατσάδα συναντάει τη φέτα, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνοδέψτε τη στραπατσάδα με ζεστό ψωμάκι και παγωμένη μπύρα.Θα πρέπει να προσέξετε λίγο το αλάτι, ανάλογα πάντα με το αν η φέτα που θα βάλετε είναι αλμυρή λίγο ή πολύ. Μπορείτε επίσης να βάλετε τη στραπατσάδα σε μία μπαγκέτα και να δημιουργήσετε έτσι ένα απολαυστικό, υγιεινό και πάνω απ' όλα ελληνικότατο σάντουιτς.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
-
2
Τις ανακατεύουμε με μία κουτάλα σε μέτρια φωτιά και τις αφήνουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους.
-
3
Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο (εγώ βάζω μόνο 1 κ.σ. ελαιόλαδο), αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε άλλη μια φορά.
-
4
Σ'ένα πιάτο σπάμε τα αυγά. Ρίχνουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε όπως όταν φτιάχνουμε ομελέτα.
-
5
Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε με τις ντομάτες μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
-
6
Προσθέτουμε την τριμμένη φέτα.
-
7
Αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να λιώσει το τυρί και σερβίρουμε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)