Στραπατσάδα με καπνιστό σολομό και αβοκάντο
Χορταστικό και υγιεινό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα αυγά δεν τα χτυπάμε πολύ όπως κάνουμε στην ομελέτα, ίσα μόνο να σπάσουμε τους κρόκους.Η συνταγη ειναι απο την σελιδα
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σ'ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
-
2
Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά, ζεσταίνουμε λίγο το λάδι και ρίχνουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να έχει ψηθεί το αυγό
-
3
Λίγο πριν το βγάλουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το σολομό.
-
4
Εν τω μεταξύ, έχουμε ζεστάνει το ψωμί στην τοστιέρα και βάζουμε από πάνω τα αυγά, το ψιλοκομμένο αβοκάντο, το άνηθο, αλάτι και πιπέρι.
-
5
Καλή σας όρεξη!
Σχόλια (2)