Στραπατσάδα της γιαγιάς
Απλή κλασική καλοκαιρινή γεύση για μικρούς και μεγάλους.
Recipe by Elefteria
Υλικά
-
3 ντομάτες στον τρίφτη
-
6 αυγά
-
1/4 φέτα []
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
ρίγανη
-
ελαιόλαδο
-
προαιρετική καφτερη πιπεριά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε το λάδι στο αντικολλητικό τηγάνι και τσιγαρίζουμε την καφτερη πιπεριά.
-
2
Προσθέτω τη ντομάτα και το αφήνω να πάρει μια βράση (να μην δέσει σαν σάλτσα).
-
3
Σπάμε ένα ένα τα αυγά στο τηγάνι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε πρώτα τα ασπράδια και τέλος τους κρόκους.
-
4
Μόλις αρχίσει να δένουν τα αυγά ανακατεύουμε και κλείνουμε το μάτι.
-
5
Τρίβουμε με το χέρι μας το τυρί κατευθείαν στο τηγάνι, βάζουμε ρίγανη και σερβίρουμε.
Σχόλια (12)
Το φτιάχνει η γιαγιά μου και είναι τέλειο