Super ζουμερά και νόστιμα μπιφτέκια
Το μόνιμο πρόβλημα που είχα με τα μπιφτέκια ήταν ότι μία μου γινόντουσαν στούμπος και μία... Μετά από αυτή τη συνταγή που μου την εφηύρε ο αγαπημένος μου...έπαθα πλάκα...Πεντανόστιμα και πολύ ζουμερά...Αλλά την κριτική την αφήνω σε σας... Βon Αppétit!
Λίγα μυστικά ακόμα
Εάν πρόκειται να τα μαγειρέψετε στα κάρβουνα αποφύγετε την κέτσαπ. Είναι εξίσου πεντανόστιμα!!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπλέντερ ή multi βάζετε το κρεμμύδι, τα καρότα, την πιπεριά, το σκόρδο και χτυπάμε καλά.
-
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.
-
3
Προσθέτουμε κέτσαπ και μουστάρδα, μαϊντανό και άνηθο.
-
4
Το μείγμα το προσθέτουμε στον κιμά και ζυμώνουμε.
-
5
Προσθέτουμε δυόσμο, πιπέρι, αλάτι, κύμινο και κανέλα, τη φρυγανιά.Ζυμώνουμε ξανά.
-
6
Αφήνουμε 40' στο ψυγείο σκεπάζοντας με μια διάφανη μεμβράνη για να δέσουν τα υλικά.
-
7
Πλάθουμε τα μπιφτέκια στο μέγεθος και το σχήμα που θέλουμε.
-
8
Ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα ή χωρίς μέχρι να ροδίσουν.
Σχόλια (16)