κύρια φωτογραφία συνταγής Super ζουμερά και νόστιμα μπιφτέκια
evaarvan
evaarvan @cook_8483547

Το μόνιμο πρόβλημα που είχα με τα μπιφτέκια ήταν ότι μία μου γινόντουσαν στούμπος και μία... Μετά από αυτή τη συνταγή που μου την εφηύρε ο αγαπημένος μου...έπαθα πλάκα...Πεντανόστιμα και πολύ ζουμερά...Αλλά την κριτική την αφήνω σε σας... Βon Αppétit!

Λίγα μυστικά ακόμα

Εάν πρόκειται να τα μαγειρέψετε στα κάρβουνα αποφύγετε την κέτσαπ. Είναι εξίσου πεντανόστιμα!!!!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

50 Minutes
6 άτομα
  1. 1 κιλό κιμάς
  2. 1-2 καρότα
  3. 1 σκελίδα σκόρδο
  4. 1-2 αυγά
  5. 1 κ.σ. κέτσαπ
  6. μαϊντανός, άνηθος, δυόσμος κατά βούληση
  7. κανέλα, κύμινο, αλάτι, πιπέρι
  8. 2 χούφτες φρυγανιά

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπλέντερ ή multi βάζετε το κρεμμύδι, τα καρότα, την πιπεριά, το σκόρδο και χτυπάμε καλά.

  2. 2

    Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα.

  3. 3

    Προσθέτουμε κέτσαπ και μουστάρδα, μαϊντανό και άνηθο.

  4. 4

    Το μείγμα το προσθέτουμε στον κιμά και ζυμώνουμε.

  5. 5

    Προσθέτουμε δυόσμο, πιπέρι, αλάτι, κύμινο και κανέλα, τη φρυγανιά.Ζυμώνουμε ξανά.

  6. 6

    Αφήνουμε 40' στο ψυγείο σκεπάζοντας με μια διάφανη μεμβράνη για να δέσουν τα υλικά.

  7. 7

    Πλάθουμε τα μπιφτέκια στο μέγεθος και το σχήμα που θέλουμε.

  8. 8

    Ψήνουμε στους 180 σε προθερμασμένο φούρνο με αέρα ή χωρίς μέχρι να ροδίσουν.

Αντιδράσεις

Σχόλια (16)

cookos
cookos @cook_8465720
Μπορεις σε παρακαλω να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενη?\r\nοταν λες κιμα εννοεις μοσχαρισιο, χοιρινο ή αναμεικτο? Πιπερια πρασινη?

Από

evaarvan
evaarvan @cook_8483547
στις