Τα Fairy Pops της Μαρίτας
Πανεύκολα και εντυπωσιακά, γκραν σουξέ στο αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από εδώ.Η σοκολάτα θα πρέπει ιδανικά να πέσει λίγο η θερμοκρασία της, αλλιώς είναι πολύ ρευστή και στάζει μες στην τρούφα.Υπολογίστε μια πλάκα σοκολάτας περίπου για κάθε δέκα μαρσμέλλοους
Υλικά
-
διακοσμητικά ζαχαρωτά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κομματιάζουμε τη λευκή σοκολάτα
-
2
Και τη λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων-αν όχι,μπαιν μαρί
-
3
Καρφώνουμε τα μαρσμέλλους σε ξυλάκια ή καλαμάκια.
-
4
Βουτάμε ένα-ένα τα μαρσμέλλους στη σοκολάτα
-
5
Κι έπειτα στην τρούφα της επιλογής μας.Αφού το κάνουμε κι αυτό, τοποθετούμε αμέσως στην κατάψυξη.
-
6
Παγώνουν γρήγορα και μετά διατηρούνται καλύτερα εκτός ψυγείου
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια